Kolet Janssen

auteur

Le nouveau ‘Troost’ est arrivé!

3 oktober 2007

mus-gedichtb.jpgHet Boek van de Troost is af. Samen geschreven met mijn dochter Rebekka. Het oker van de kaft is precies geel genoeg om de pijn van een hart te verzachten. De tekeningen van het olifantje-met-zakdoek en het dode vogeltje met de pootjes omhoog (dankjewel, Merel!) raken doel ergens onder het middenrif. Ik lees hier en daar een stukje en ontdek opnieuw hoeveel kinderen iets over hun pijn en hun geluk durven te vertellen. Dit boek werkt als een warme, zachte pleister. Voor iedereen die het nodig heeft.

4 reacties op “Le nouveau ‘Troost’ est arrivé!”

 1. Inge schreef:

  Ik ben benieuwd!
  liefs,
  Inge

 2. Inge Bergh schreef:

  Ik wou net hetzelfde zeggen!

  Liefs,
  Binge

 3. Minge en Binge schreef:

  Wij zijn ook superbenieuwd!
  M&B 🙂

 4. Pingback: link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.