Kolet Janssen

auteur

Familiebedrijf op Boekenbeurs

11 november 2007

Zaterdag 9 november was een unieke dag in mijn schrijversleven: ik signeerde op de boekenbeurs samen met mijn twee dochter. Links werd ik geflankeerd door Sara met het chocoladeboek, rechts zat Rebekka met het troostboek. (op de foto is het natuurlijk omgekeerd) Zie je hoe ik daar fier zit te glimmen? Er zijn van die momenten die je als moeder en als schrijfster in een gouden kistje moet stoppen en koesteren voor de rest van je leven. Dit was er één van.

img_7522c.JPG

1 reacties op “Familiebedrijf op Boekenbeurs”

 1. Inge schreef:

  Hee Kolet,
  Proficiat hoor, jullie straalden toch maar (heb ik met eigen ogen gezien!).
  Wanneer is de eerste Fakbar? 🙂
  Groetjes,
  Inge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.