Kolet Janssen

auteur

Vlaamse Filmpjes, hoera!

10 december 2007

Afgelopen donderdag kwamen we samen in Averbode voor een jaarlijkse, gewichtige taak: de voorronde van de John Flanderswedstrijd. Een leescomité van vier mensen koos uit 75 verhalen de 8 beste. Die gaan naar een kinderjury en op 23 januari kiezen zij daaruit het winnende Vlaamse Filmpje dat bekroond wordt met de John Flandersprijs. Geen gemakkelijke opdracht! Maar we hebben een mooie oogst, voor elk wat wils… Benieuwd wat de kinderen het mooiste verhaal zullen vinden! Niets boven een kortverhaal zoals een Vlaams Filmpje om aan leesbevordering te doen… Daarna namen we afscheid van onze trouwe Leo, het kloppende hart van de Vlaamse Filmpjes. Hij gaat met pensioen en we wensen hem een prachtige tijd!

1 reacties op “Vlaamse Filmpjes, hoera!”

  1. Inge schreef:

    Ik ben het volledig met je eens! Leve de Vlaamse Filmpjes!
    Groetjes,
    Inge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.