Kolet Janssen

auteur

Spiegeleitje

22 januari 2008

cover-help-resized.bmpArne heeft talent, dat staat vast. Over een jaar of tien is hij misschien een BV. Nu is hij gewoon een aardige jongen die vlot kan praten voor tv. Dat deed hij onlangs in mijn keuken, terwijl hij volgens de instructies van ‘Help! Hoe (even) overleven zonder ouders?’ een spiegeleitje bakte.VT4 maakte er een reportage over. Arne bakte niet enkel een eitje, hij hing ook helemaal zelf een poster op en mestte een sokkenla uit. En omdat het voor tv was, moest hij alles wel vier of vijf keer doen. Maar dat zul je vast niet merken op de reportage ;-)) Ergens deze week komt de reportage op jeugdjournaal JAM. Dan is Arne een beetje beroemd. En mijn keuken ook.

2 reacties op “Spiegeleitje”

 1. Arne schreef:

  Dank je kollet voor helpen met een spiegeleitje te bakken want het was nodig.
  Deze zondag ga ik spiegeleitjes bakken voor mijn familie!!!
  (ook heel erg bedankt voor het boek)
  Arne 😉

 2. Myriam schreef:

  Hé Kolet,
  We hebben je gisteren op VT4 ‘ontmoet’, samen met onze Arne, mijn oudste kleinkind ! Jullie deden het keigoed ! Heel spontaan en relax.. Ik ga zeker en vast aan Arne vragen of ik zijn boek mag lenen !
  Dikke knuffel
  Myriam (mémé):-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.