Kolet Janssen

auteur

Ikea en de bijbel

15 februari 2008

copy-of-adam-en-eva.jpg

‘De mensen kennen hun bijbel niet meer!’ hoor je oudere gelovigen wel eens uitroepen. Ik doe al jarenlang mijn best om de bijbelse verhalen voor een breder publiek toegankelijk te maken. Nu krijg ik de steun van Ikea in hun nieuwste reclamecampagne. Om hun superzachte matrassen aan te prijzen hebben ze muurgrote affiches met een wolf en een lam, die prinsheerlijk en rustig naast elkaar liggen. Regelrecht uit Jesaja 11,16: ‘Dan zal een wolf zich neerleggen naast een lam, een panter vlijt zich bij een bokje neer; kalf en leeuw zullen samen weiden en een kleine jongen zal ze hoeden.’ Dankjewel Ikea!

1 reacties op “Ikea en de bijbel”

  1. Inge Bergh schreef:

    Ha! Ik wist dat ik snel eens naar Ikea moest! Zal daar eens zo’n poster gaan opvragen dan :-))

    Liefs,
    Inge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.