Kolet Janssen

auteur

Eindelijk lente!

31 maart 2008

10123663a.jpgSchrijven gaat zoveel beter met de zon in mijn rug! Vandaag was ze er en het voelde als vanouds. Het is zondermeer een probleem in ons land: ik schrijf enkel als ik het meer dan warm heb. Gloeiend van hersenkwab tot vingertopjes. Als mijn vingerkootjes afkoelen, verstijft meteen ook mijn inspiratie. Veel zon dus alsjeblieft!

1 reacties op “Eindelijk lente!”

  1. Beste Kolet, Toevellig kwam ik op uw blog terecht en ben even blijven hangen. Ik kende u en uw werk niet maar ben getroffen door de prettige sfeer van uw blogposts. In de plaatselijke boekhandel zal ik uw boeken helaas niet vinden hier in het Zuiden van Frankrijk. Zijn uw boeken ook on-line te verkrijgen ?
    Het idee en de filosofie om religie en spiritualiteit te benaderen met gezond verstand komt overeen met hoe ik zelf t.o.v. het leven sta. Op onze boerderij, hier aan de voet van de Pyreneeën ontdekken we elke dag meer en meer het belang van verbondenheid, verantwoordelijkheid en respect voor de natuur. Het idee dat God niet voor ons werkt maar wij voor God was voor mij een echte eye-opener.

    Ik kom zeker terug naar uw blog en ik hoop dat het lukt om iets van uw werk te lezen. Verder wens ik u nog veel warme zonnige dagen !

    Karen Van Staeyen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.