Kolet Janssen

auteur

Spannende planten in trio

12 juni 2008

10139586a.jpgEr is een nieuw schrijverstrio in Vlaanderen: Inge Bergh, Inge Misschaert en ikzelf.  Samen gaan we een geweldig boek maken over planten, met weetjes, doe-tips, remedies, oude legendes en noem maar op! De ideeën groeien sneller dan onkruid! Het wordt een boek dat uitdaagt en prikkelt, en tegelijk een boek om bij te gniffelen en weg te dromen…                    

Het is een idee waar ik al jaren mee rondloop. Als kind had ik een uitgebreid herbarium. Nu nog kan ik geen boswandeling maken zonder hopeloos achterop te raken van mijn gezelschap omdat ik nog graag dat mosje wil aaien of die paddenstoel wil bekijken… En mijn twee ‘schrijfmetekindjes’ willen meedoen om er een actief en flitsend boek van te maken! De Eenhoorn ziet ons project wel zitten. Dus nu houdt niemand ons nog tegen!

3 reacties op “Spannende planten in trio”

 1. Inge schreef:

  Ha, reken maar!
  Ik ben een vreselijk groentje, dus dat kan niet anders dan goed gaan!
  Ik vind het ook superleuk om te doen!
  Liefs,
  Inge M.

 2. Inge Bergh schreef:

  En ik ga alvast de tuin induiken vandaag onder het mom van ‘research’.
  Hahaha!
  Nu heet dat dus officieel ‘werken’ :-))

 3. Hoi Kolet,
  Jij zit niet stil,hé! Wat een geweldig plan om een “spannend” boek over planten te schrijven. Ik beken dat we al veel harder werkten aan onze tuin dan aan ons huis … Planten genieten hier bij ons van een prioritaire behandeling. Ze zijn dan ook een bron van leven, inspiratie en euh … lekker eten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.