Kolet Janssen

auteur

R.I.P. Filibèrke

22 september 2008

10136029c.jpgVerjaardagen vieren is een riskante zaak, dat blijkt eens te meer! Mijn arme goudvis die zopas zijn eerste verjaardag had gevierd, heeft de vissengeest gegeven. Hij kan niet meer zwemmen of waaieren met zijn staart. Hij kan helemaal niets meer. Nu heb ik alleen nog twee spinnen als huisdier, in de plafondhoeken van mijn woonkamer…

1 reacties op “R.I.P. Filibèrke”

 1. Snif …
  Ben je dit verlies ondertussen al te boven gekomen? Je hebt alleszins alweer niet stlgezeten! Telkens ik je blog bezoek heb je weer wat nieuws geproduceerd, wat een energie en inspiratie!

  Mijn lieve echtgenoot zat ook niet stil de voorbije maanden en op 6 oktober lanceert hij een rapport waarin hij zijn ervaring als ouder en ouder-coach verwerkte tot nuttig lees- en werkmateriaal voor ouders van pubers (en eigenlijk opvoeders in het algemeen).

  Het is helemaal gratis en je kan nu al een exemplaar reserveren op onze blog.

  Ik hoop dat verder alles goed met je gaat!

  Groetjes,
  Karen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.