Kolet Janssen

auteur

De zevensprong

19 augustus 2010

dezevensprong_re3300.jpgOp zeven bijzondere momenten van je leven zijn er voor christenen zeven ‘sacramenten’, zeven hoogtepunten. Leer de geheimtaal van de christelijke symbolen ontcijferen. Ontdek hoe sacramenten mensen dichter bij elkaar en bij God brengen.

Grote cover na de break.

dezevensprong_re3300.jpg

1 reacties op “De zevensprong”

  1. stephanie schreef:

    Hey Kolet,
    In een ver verleden, als opdracht voor het vak godsdienst in mijn lerarenopleiding (lager onderwijs), moesten wij een creatieve verwerking bedenken voor een thema uit de godsdienstlessen. Ik heb toen n.a.v. jouw boek een liedje geschreven over de 7 sacramenten. ‘Waar is den tijd…’ – of klinkt ik nu oud?
    ’t Is ook wel schaamtevol om eraan terug te denken 🙂
    Groetjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.