Kolet Janssen

auteur

Verlies-verlies

11 september 2011

Op De Redactie (VRT) kun je een opiniestuk over echtscheiding lezen van mijn hand.

1 reacties op “Verlies-verlies”

  1. chantal schreef:

    Proficiat met dit opiniestuk. Ik ben blij dat er iemand eens door de ogen van de kinderen naar het probleem kijkt. Het gras is niet altijd groener bij de buurman, en eens je een relatie kapot hebt laten gaan, vraag je je af of het de moeite waard was en of je niet beter gedaan had met voort te doen. Toch geloof ik ergens ook dat het moeilijker is om samen te blijven als je je niet kunt verlaten op een God waar je allebei in gelooft. Zeker in deze tijd, waar er zoveel eisen worden gesteld aan een relatie maakt het ontbreken van Gods genade in een huwelijk, of het niet meewerken met de aangeboden genade, de weg naar echtscheiding soms aanlokkelijker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.