Kolet Janssen

auteur

Schrijven voor kinderen

28 november 2012

Een kinder- of jeugdboek schrijven lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. De juiste toon en stijl vinden is een lastige maar leuke uitdaging. Elementen als humor, echtheid, vaart en spanning zijn essentieel. Daarom bieden Creatief Schrijven vzw en uitgeverij De Eenhoorn voor het eerst in Vlaanderen een masterclass kinder- en jeugdverhalen schrijven aan. Joke van Leeuwen, Anne Provoost, Tine Mortier, Do Van Ranst, Kolet Janssen en Kristien Dieltiens geven gastcolleges.  Wil je zelf een kinder- of jeugdboek publiceren maar verdwaal je in de verhaallijnen en ben je op zoek naar een stevige duw in de rug? Lees dan snel de voorwaarden en stel je kandidaat vóór 10 december.

Lees meerimage001_website.png

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.