Kolet Janssen

auteur

Arme peren

30 augustus 2014

peren

Peren vernietigen om boeren te helpen, waarom klinkt dat zo vals?

Lees het volledige artikel op De Redactie.

2 reacties op “Arme peren”

 1. Debergh Walter schreef:

  Kolet
  Ik ben biologische boer en stel me heel wat vragen bij het gebeuren in de huidige wereld. Ik zie dat je een artikel geschreven hebt over de lekkere peren die niet verkocht zullen raken, aan de boom blijven hangen of zouden vernietigd worden. Maar ik geraak er niet aan! Kan je mij de tekst eens mailen of uiteen doen hoe ik er wel bij geraak? Vriendelijke groeten
  Walter

  1. Kolet Janssen schreef:

   Dag Walter,

   De link werkte inderdaad niet meer! Dank om het te signaleren. Ik heb het intussen aangepast en nu zou het moeten lukken. Dank voor de belangstelling en veel succes met de biologische landbouw. Ik ben alvast fan!

   Liefs,
   Kolet Janssen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.