Kolet Janssen

auteur

Wordt verwacht: Bijbelse vrouwen van nu

22 december 2016

bijbelse-vrouwen-van-nu

Over Maria, Lea, Susanna en de anderen. De vrouwen in deze bundel hebben het Bijbelse stof van zich afgeschud. Ze leven in onze tijd en onze samenleving en toch worden ze geconfronteerd met dezelfde vragen en uitdagingen als hun Bijbelse zusters. Wie de Bijbelverhalen kent, zal verrast zijn over de actuele invulling. Wie zich herkent in de vrouwen uit deze verhalen, zal nieuwsgierig worden naar de Bijbelverhalen aan de oorsprong.
Het zijn verhalen voor iedereen die inspiratie zoekt om zijn of haar plek in het leven te vinden.

Met foto’s van Filip Naudts.
Verschijnt bij Pelckmans Pro in maart 2017.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.