Kolet Janssen

auteur

Vertelkapel: de podcast

15 september 2023

Foto Wim Corbeel

https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/audio/vertelkapel-beluister-actuele-mariaverhalen-bij-jouw-kapel

Eerder dit jaar lanceerde Parcum een oproep om alle Mariakapellen in Vlaanderen op één platform te verzamelen. Valérie Kabergs van CCV sprong samen met Ferm op de kar. Resultaat: een website met het aanbod om bij de kapel naar jouw keuze via een QR-code te luisteren naar, uit te wisselen over en te bidden bij een verhaal van Kolet Janssen ‘met een knipoog naar Maria’. Daarbij helpt Maria door haar levenswijze (trouw en vertrouwen, ook in moeilijke tijden ‘ja’ zeggen,…) mensen terug op weg in de omgang met hun alledaagse of grotere zorgen. Een aantrekkelijk aanbod, zeker nu steeds meer grote kerken een herbestemming moeten vinden. (Wim Corbeel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.