Kolet Janssen

auteur

Het Monster van Mariska

22 mei 2008

mariska_4.jpgIn het najaar verschijnt bij Clavis mijn nieuwe verhaal. Het gaat over Mariska, die het niet gemakkelijk heeft thuis. Maar ze is sterk en bedenkt eigen manieren om stand te houden. Voor de cover mag ik een foto gebruiken van William Ropp, zo mooi…

4 reacties op “Het Monster van Mariska”

 1. renske schreef:

  ik heb het boek gelezen voor een boekverslag eerst wilde ik het niet, maar toen ik eenmaal begon te lezen wilde ik het boek uitlezen. Ik weet dat de titel saai klink maar het is echt een aanrader. echt een kei mooi emotioneel boek.

 2. zebiiii schreef:

  ik vondt het een kei leuk boek! De titel viel in het begint tege, maar nadat ik de eerste 10p las dagt ik zovan boeie ik lees het toch liever verder.
  haha xd maar het was egt wel een leuke e coole boeeek
  xxx ♥

 3. stefanie tuyls schreef:

  ooooh zo erg ik zou het echt niet willen meemaken ze !!!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.