Kolet Janssen

auteur

Snippers 17.06.13 Echt gebeurd: gebit op wandel

13 juni 2017

Mijn buurman heeft een gebit, dat hij vaak uitdoet om te eten. Op een dag was hij uit gaan eten en had het gebit in zijn broekzak gestopt. Op de terugweg naar huis, kreeg hij telefoon. Hij haalde zijn gsm uit zijn zak en liep al bellend snel verder, want het regende inmiddels. Thuis merkte hij dat zijn gebit niet meer in zijn broekzak zat… Waarschijnlijk was het eruit gevallen toen hij zijn gsm pakte.

Zijn vrouw zette een bericht op een locale Facebookgroep en kreeg een paar uur later een seintje van een dame die het gebit gespot had in de Dekenstraat. Ze haastte zich naar de bewuste straat, maar van het gebit was geen spoor meer. Helaas! De volgende dag kreeg ze opeens een nieuw bericht van de dame die het gebit de eerste keer had opgemerkt. Zij was lerares aan een school daar vlakbij en had toevallig van een collega gehoord, dat een paar leerlingen hem hadden gefopt tijdens een excursie door iets in zijn soep te leggen: het gebit van mijn buurman!

Mijn buurman heeft zijn gebit weer terug. Eind goed, al goed. Maar hij heeft het nog niet opnieuw in zijn mond gestopt. Na die wilde avonturen moet het eerst even in quarantaine.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.