Kolet Janssen

auteur

Als God zou bidden …

5 maart 2020

Lieve mens,

Elke dag opnieuw ben ik blij met jou. Samen zijn we al eeuwenlang op weg en het wordt altijd maar mooier. Je bent soms zo heerlijk eigenwijs en kortzichtig, en tegelijk kun je goddelijk ruimhartig zijn. In je beste momenten lijk je echt wel op mij.

Sluit je niet af voor mijn liefde. Laat mij je omarmen, je hele leven lang. Doe wat je kunt om van de wereld stap voor stap een paradijs te maken, waar ik en jij en alle andere schepselen in vrede en geluk kunnen samenleven. Dat is mijn droom, en samen met jou maak ik hem elke dag een beetje meer waar.

Ik zie je graag. Ik laat je niet los. Het ga je goed.

God

1 reacties op “Als God zou bidden …”

  1. Plasmans Frida schreef:

    Ik vind het leuk en deugddoend dat er elke dag ( of toch bijna) positief nieuws op het scherm komt. Dank aan de schrijfster ! Het voelt goed, te weten dat er nog mensen zijn waarvoor het geloof belangrijk is. We moeten elkaar blijven dragen en bemoedigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.